Ga naar home van Tom Haage
Presentator
Troubadour
im/oogleftmenuDatura Middeleeuwse Muziek
Theater op lokatie
 

Datura Middeleeuwse Muziek,

dat is echt spectakel!

p1070263

Datura maakt verrassende middeleeuwse muziek voor diverse feestelijke en zakelijke gelegenheden zoals openingen, recepties, schoolprojecten, festivals, directiediners, tuinfeesten en bruiloften.

Wij zingen meerstemmig en bespelen de volgende instrumenten:

  • Lies Sommer: Harp, draailier, schalmei
  • Nynke Glazema: Vedel, draailier, schalmei
  • Tom Haage: Spaanse luit, fluit, schalmei
  • Francesco Scafidi: Davul (trom), tamburellu, mondharp

daturamedievalmusic┬┤smallllk

Wij hebben een divers middeleeuws programma met opzwepende dansbare muziek, drankliederen, ballades, hoofse- en volksmuziek (Carmina Burana) en religieuze muziek (Cantigas de Santa Maria). We zingen meerstemmig in het oud nederlands, frans, spaans, duits en latijn. Tijdens de interactieve presentatie vertellen we natuurlijk waarover we zingen en wat de geschiedenis is achter de liederen.

Wij spelen in een formatie van drie of vier muzikanten in stijlvolle middeleeuwse kleding.

daturaharpenvedels vrolijkemuzikanten middeleeuwsemuziekbijsarcofaag

Middeleeuwse muziek op uw onvergetelijke feest

Er zijn verschillende combinaties mogelijk zoals: harp en vedel met zang, voor de rustige romantische momenten. Schalmeien, davul en hoorns voor een opening of een hoogtepunt, luit en draailier voor een onvergetelijk ontvangst bij uw feest.

Onze muziek is bijzonder geschikt voor het opluisteren van een uitgebreid diner. Het is heerlijk om te genieten van een maaltijd met een glas goede wijn en een prettige conversatie afgewisseld met aangename muziek.

daturamiddeleeuwsedans dsc03999 spetterendeopening

Middeleeuwse dansen en dansworkshop

Om uw feest compleet te maken kunnen wij u en uw gasten een aantal middeleeuws geori├źnteerde rij- en rondedansen aanleren (natuurlijk met livemuziek) dit zorgt gegarandeerd voor heel veel vrolijkheid en is geschikt voor alle leeftijden.

Datura werkt regelmatig samen met andere middeleeuwse artiesten en kan hierover adviseren. We denken graag mee om uw feest tot een succes te maken. Neem gerust contact op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

Kijk voor filmpjes, muziek en de CD op www.daturamusic.nl