Ga naar home van Tom Haage
permacultuur
im/oogleftmenutuinarchitect
eetbare schooltuinen
inspiratie
 

Tuinarchitect

Natuurlijke tuinen - Duurzame materialen - Romantische beleving - Culinaire mogelijkheden

Veel mensen weten te genieten van hun omgeving. Uw tuin is het dichtst bij en wordt het meest gebruikt. Een goed plek om uw aandacht op te vestigen en wellicht een investering waard.

Samen met u onderzoek ik graag de mogelijkheden die uw tuin biedt. Door creatief te denken en gebruik te maken van bestaande elementen kunnen we tot een duurzame, gebruiksvriendelijke tuin komen zonder door te schieten in de kosten.

Naast schoonheid, kleuren, vormen en zoete geuren kunnen we vlinders lokken, kleine fruitbomen plaatsen of verse kruiden laten groeien die in de keuken gebruikt worden. De romantiek van een provençaals boerderijtje, maar dan in de achtertuin.

Eveneens ben ik zeer bekent met zuideuropeese ecosystemen en kijk ook graag naar uw vakantiewoning.

bloesentuinen kweekjeeigengroenten recycletuinen

Ik maak ecologische tuinen op maat, afgestemd op uw levenswijze. Financieel en onderhouds vriendelijk, optimale output in tal van kleuren en geuren. Ik draag u graag mijn kennis over hoe u uit eigen tuin kunt koken met onverwachte bloemen en kruiden.

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend introductie gesprek. Dan wandelen we door de tuin, leer ik u en uw lifestyle kennen en bespreken we of en hoe we komen tot een ontwerp op maat voor u.